Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Mijn naam is Xavier Ruiz Fonhof, geboren op 17 november 1980 en ik woon samen met mijn vriendin Anne en onze twee zoontjes Julian en Yannick in Den Haag. 

Ongeveer 20 jaar geleden ben ik professional geworden en al jaren speel ik golftoernooien over de hele wereld. In juni 2013 behaalde ik mijn eerste grote overwinning op het PGA Kampioenschap in Wittem. Later dat jaar zette ik ook de Twente Cup op mijn naam. In 2017 won ik voor de tweede keer het PGA Kampioenschap. Enkele andere hoogtepunten zijn mijn deelnames aan het KLM Open in 2013 en 2017 en The Czech Masters in 2014. Daarnaast heb ik twee jaar op de European Challenge Tour aan toernooien mee gespeeld.

Sinds november 2018 ben ik op Golfbaan Hitland beschikbaar voor het verzorgen van lessen. Daarnaast verzorg ik events voor mijn sponsors en lesklanten. Voor mijn lessen beschik ik onder meer over een Flightscope Xi-Tour launch monitor. Neem ook gerust een kijkje op mijn site www.xaviergolf.nl. Graag breng ik mijn jarenlange ervaring als speler over tijdens mijn lessen en ik kijk er erg naar uit jullie te ontmoeten op Golfbaan Hitland!

Contactgegevens

A: Online agenda Xavier
T: 06-24095556
E: info@xaviergolf.nl