Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Jeugdles

Jeugdles

Jeugdgolf is leuk, spannend, uitdagend en vooral gezellig. Speciaal voor de jeugd zijn er 2 series van 12 golflessen/-trainingen volgens een vast schema op zondag. De lessen worden gegeven door golfprofessional Janna de Ruijter van Golfschool Hitland en de trainingen door jeugdcoach Mary-Ann Hatt (Golfclub Hitland). Bij de jeugdlessen draait het natuurlijk om het golfspel, maar met name om ‘fun’ in golf.

Veel onderdelen van het golfen wordt behandeld zoals de ene keer bij de oefenfaciliteiten en de andere keer tijdens een baanles op de par 3 baan of 18 holes baan. Er is tijd, ruimte en aandacht voor jeugdspelers van alle niveaus.

Jeugd (aspirant) lidmaatschap

Voor de jeugd heeft Golfclub Hitland een aantrekkelijk Jeugdplan. Dit plan biedt de mogelijkheid om jeugdlid, aspirant-jeugdlid of studentenlid te worden waarmee jongeren in de gelegenheid gesteld worden om op een effectieve en vooral leuke manier kennis te maken met golf en vervolgens deze sport te beoefenen.

Het jeugdlidmaatschap is mogelijk vanaf ongeveer 11 jaar en biedt  veel voordelen. Zo kan er jaarlijks deelgenomen worden aan groepslessen die verzorgd worden door pro’s van Golfschool Hitland. De golfclub zorgt ook voor de theorielessen en de begeleiding naar de baanpermissie. Deelname aan jeugdwedstrijden of de NGF-competitie en onbeperkte toegang tot de 18 holesbaan maakt ook deel uit van het programma.

Voor de iets jongere beginnende golfspeler, vanaf ongeveer 7 jaar, bestaat de mogelijkheid om Aspirant-jeugdlid te worden. Dit lidmaatschap voorziet in de eerste stappen in de richting voor de baanpermissie om te spelen op de par-3 baan. De begeleiding door de jeugdcommissie bestaat o.a uit theorielessen. Voor de aspirant-jeugdleden worden ook groepslessen verzorgd door de pro’s van de Golfschool. Golfclub Hitland organiseert gezellige en uitdagende jeugdwedstrijden op de par 3-baan. 

Wil je meer informatie over het jeugdplan van Golfclub Hitland of wil je een keer proefdraaien neem dan contact op met de jeugdcommissie
door een mail te sturen naar jeugd@golfclubhitland.nl.