De oefenfaciliteiten op Golfbaan Hitland zijn gratis toegankelijk. Met een driving-range, chipping-green, putting-green, oefenbunker en 9 holes par 3 baan kun je uitstekend bij ons terecht om je golfspel te verbeteren! De kosten voor de driving-range golfballen en het spelen op de par 3 baan vind je op deze pagina.

Tarieven driving-range

Op de driving-range kun je kiezen uit drie mogelijkheden om golfballen te verkrijgen:

Optie 1: Contactloos betalen

Met “contactloos” betalen krijg je een mandje met 50 driving-range ballen om af te slaan. Je betaalt hiervoor €2,75 en dit bedrag is alleen af te rekenen door een contactloze betaling met je pinpas op het display van de ballenautomaat. Er is dus altijd een mogelijkheid om af te slaan, ook buiten openingstijden van de receptie van Golfbaan Hitland.

Optie 2: Ballenticket

Met het ballenticket koop je een bonnetje bij de receptie, met daarop een code die je kunt invoeren op de ballenautomaat. Er zijn twee mogelijkheden bij de aanschaf:

  1. Voor € 1,10 krijg je 25 golfballen 
  2. Voor € 2,20 krijg je 50 golfballen

Let op: het bonnetje kan alléén gebruikt worden op de dag van aankoop, na deze dag verliest het bonnetje + de code zijn geldigheid. De ballentickets zijn te koop bij de receptie van Golfbaan Hitland (gedurende openingstijden).

Optie 3: Ballensleutel

De ballensleutel is aan te schaffen bij de receptie van Golfbaan Hitland (tijdens openingstijden), en je betaalt € 5,- borg voor de gele ballensleutel. Je kunt op de ballensleutel een bedrag naar keuze opwaarderen, met een minimaal aankoopbedrag van €10,-. Daarnaast is het mogelijk om een pakket op de ballensleutel te laten zetten. De korting is in de vorm van extra golfballen per ballensleutel. Er is keuze uit drie pakketten:

  1. Pakket 1    € 10,-
  2. Pakket 2    € 25,- (5% korting)
  3. Pakket 3    € 50,- (10% korting)

Tarieven 9 holes par 3 baan

Om een ronde te spelen op de par 3 baan, reken je een greenfee af bij Golfbaan Hitland. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

  1. 9 holes, 1 ronde         € 15,- p.p.
  2. 18 holes, 2 rondes    € 22,- p.p.
  3. 10 Rondenkaart      € 115,- p.p.