Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De oefenfaciliteiten op Golfbaan Hitland zijn gratis toegankelijk. Met een driving-range, chipping-green, putting-green, oefenbunker en 9 holes par 3 baan kun je uitstekend bij ons terecht om je golfspel te verbeteren! De kosten voor de driving-range golfballen en het spelen op de par 3 baan vind je op deze pagina.

Tarieven driving-range

Op de driving-range kun je kiezen uit twee mogelijkheden om golfballen te verkrijgen:

Optie 1: Contactloos betalen

Met “contactloos” betalen krijg je een mandje met 20 driving-range ballen om af te slaan. Je betaalt hiervoor €1,50 en dit bedrag is alleen af te rekenen door een contactloze betaling met je pinpas op het display van de ballenautomaat. Er is dus altijd een mogelijkheid om af te slaan, ook buiten openingstijden van de receptie van Golfbaan Hitland.

Optie 2: myNetPay App

Wij werken met de myNetapp opwaardeer-app voor het gebruik van driving-range ballen. Je kunt dan een bedrag opwaarderen in deze app, waarmee je met jouw mobiele telefoon kunt betalen bij de ballenautomaat van het door jou opgewaardeerde tegoed. : Instructies myNetpay App

Tarieven:

SelectieGroep 1 - contactloosGroep 2 - app gebruikers
1 - 20 ballen€ 1,50€ 1,25
2 - 45 ballen€ 2,95€ 2,50
3 - 75 ballen€ 4,25€ 3,75

Tarieven 9 holes par 3 baan

Om een ronde te spelen op de par 3 baan, reken je de ronde af bij de receptie van Golfbaan Hitland. Je kunt qua speelrecht kiezen uit: