Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Stap 1: Beginnen met golf

Je begint met lessen bij één van onze golfprofessionals. Tijdens de eerste lessen staan de basisbeginselen van het golfspel centraal. Op een leuke en sportieve wijze leer je alle onderdelen van het golfspel, te weten een goede swing, pitchen, chippen en putten. Bij stap 1 werk je toe naar Baanpermissie par 3 baan (kleine baan). 

Lesaanbod om te beginnen met golf

Afhankelijk van de mate van flexibiliteit en het budget kies je jouw cursus: wil je zelf je tijd en datum kiezen, dan is een privéles voor jou de beste keus.
Golfstart en 1-daagse zijn beiden scherp geprijsd (€ 109), maar hier is jouw overweging: wil je wekelijks lessen of kies je voor één volledige lesdag?

  PersonenLesduur
  1. Privéles1 - 325 of 55 minuten
  2. Golfstart cursus5 - 85 weken, 60 minuten
  3. 1-daagse cursus6-81 dag van 11:00-17:00 uur

  BedrijfslessenOp maatInformeer via golfschool@hitland.nl

  Handige informatie bij stap 1

  • Draag sportieve kleding en bij voorkeur golfschoenen met softspikes of platte sportschoenen zonder noppen;
  • Je kunt golfclubs lenen van Golfschool Hitland. Ben je zelf al in het bezit van een set golfclubs, dan neem je die uiteraard mee;
  • Driving-range golfballen zijn niet inbegrepen bij privéles, wel bij cursussen;
   • Je kunt contactloos betalen bij de ballenautomaat
   • Ga je vaker afslaan? Download dan de MyNetPay App. Je kunt een bedrag opwaarderen in deze app, waarmee je met jouw mobiele telefoon kunt betalen bij de ballenautomaat van het door jou opgewaardeerde tegoed;
  • Bij privélessen kun je zelf kiezen bij welke golfprofessional je wil lessen;
  • Na het behalen van je baanpermissie voor de par 3 baan kun je zelfstandig spelen/oefenen op de par 3 baan. Om je baanpermissie voor de par 3 baan te halen is een baanles op de par 3 baan een verplicht onderdeel. Bij de cursussen is dit doorgaans inbegrepen. Volg je privéles? Dan zijn de kosten voor een baanles op de par 3 baan 10 euro.
  • Alle informatie over de baantarieven vind je op de website van Golfbaan Hitland.

  Vervolgstappen

  Ben je benieuwd naar de vervolgstappen? Die vind je op deze pagina.