Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Mijn naam is Janna de Ruijter en ik woon samen met mijn dwergschnauzer Hugo in Bodegraven. In mijn jonge jaren heb ik aan veel verschillende sporten gedaan, zoals windsurfen, honkbal en tennis. In 2000 kwam ik door een vriend in aanraking met de golfsport. In datzelfde jaar heb ik mijn GVB gehaald en was meteen helemaal verslaafd.

Na een carrière van ruim 20 jaar in de gezondheidszorg heb ik in 2008 van mijn passie mijn beroep gemaakt. Sinds die tijd geef ik met veel plezier golfles aan zowel de beginnende als gevorderde golfer. Tijdens mijn lessen wordt er serieus gewerkt, maar zeker ook met humor en enthousiasme. Het aanleren van het golfspel en het verbeteren van jouw golfniveau is mijn streven en gezelligheid is erg belangrijk. Ik heb ervaring opgedaan op verschillende golfbanen, waaronder Harderwold, de Scherpenbergh en Amstelborgh Borghland.

Naast lesgeven organiseer ik ook golfreizen. Op mijn website www.jannagolf.nl vind je meer informatie over mijn golfreizen. Naast golfen vind ik het zalig om met mijn hond Hugo te wandelen en geniet ik graag van Italiaans eten en wijn.

Ik maak graag kennis met je tijdens een van mijn lessen op Golfbaan Hitland! Lessen zijn te boeken via mijn online agenda of via 06-12957753.

Contactgegevens

A: Online agenda Janna
T: 06-12957753
E: janna@jannagolf.nl