Beste golfliefhebbers van Hitland, hierbij wil ik mij graag even voorstellen: Mijn naam is Leo Martens en met ingang van 1 januari 2019 ben ik een van de nieuwe golfprofessionals op Hitland.

Ik ben geboren op 13 januari 1955 en ben woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Vader van 4 prachtige kinderen, 2 zoons en 2 dochters, waarvan er 3 ook golfen, zeg ik met gepaste trots.

Reeds lang geleden, toen ik met mijn gezin op vakantie was in Amerika (1985), kwam ik met golf in aanraking en was direct helemaal verkocht. Als amateur had ik in een aantal jaren een behoorlijk niveau gehaald. Maar pas op latere leeftijd heb ik de stap gezet en keuze gemaakt om teaching professional te worden. Ben altijd zeer actief geweest in verschillende sporten en heb ook de gelegenheid gehad om die op het hoogste niveau te mogen spelen (tennis en hockey). Een echte sportliefhebber dus!

Tot en met het jaar 2000 ben ik in de horeca werkzaam geweest en daarna ben ik mijn passie gaan volgen en de PGA-golfopleiding gaan doen. Mijn werkervaring is als volgt:

  • 2000-2008: Golfbaan Welderen, te Elst
  • 2008-2010: Golfbaan Welschap, te Eindhoven
  • 2010-heden: Golfparc de Pettelaar, te 's-Hertogenbosch

En dan nu op Hitland. Ik heb er absoluut zin in om mijn passie en kennis aan jullie door te geven. Ieder in zijn eigen ritme en kunnen! Tevens te gaan samenwerken met Xavier en Janna, een geheel nieuw fris team! Hopelijk tot binnenkort. Met vriendelijke groet, Leo Martens (online agenda, telefoon: 0618218173).