Wintercursussen Golfschool Hitland

Wintercursussen Golfschool Hitland

9 november 2020

Wil je leren golfen of juist jouw golfspel verbeteren? Schrijf je dan in voor één van de wintercursussen bij Golfschool Hitland. Want een goede basis in de winter, zorgt voor meer spelplezier in de zomer!

Leren golfen

Voor iedereen die wil starten met golf, zijn er in de winter instroomcursussen. Wekelijks krijg je 4 weken achter elkaar 1,5 uur golfles. Klik hier voor alle data, info & inschrijven.

- Tekst gaat verder onder de foto -

Baanpermissie par 3 & verder oefenen

Heb je dit jaar baanpermissie voor de par 3 baan (stap 1) gehaald en wil je door voor je baanpermissie grote baan (stap 2)? Speciaal voor jullie organiseren we de wintercursus. In een periode van 6 weken krijg je wekelijks een uur golfles om je golfspel verder te ontwikkelen. Klik hier voor alle data, info & inschrijven.

- Tekst gaat verder onder de foto -

Baanpermissie NGF & handicap 54 of lager

Train verder in de winterperiode met de Winter Opfriscursus van Golfschool Hitland. Speciaal voor iedereen met baanpermissie NGF en handicap 54 of lager organiseren we deze cursus in de winterperiode. In groepsverband kun je trainen ter voorbereiding op het golfseizoen 2021. Klik hier voor alle data, info & inschrijven.