Tarieven 2021 ballenautomaat

Tarieven 2021 ballenautomaat

30 december 2020

Alle oefenfaciliteiten op Golfbaan Hitland zijn gratis toegankelijk. Met een driving-range, chipping-green, putting-green en oefenbunker kun je uitstekend bij ons terecht om je golfspel te verbeteren! In 2021 zijn de tarieven voor de ballenautomaat iets verhoogd.

Optie 1: Contactloos betalen

€ 2,75 = 50 driving-range ballen

Met “contactloos” betalen krijg je een mandje met 50 driving-range ballen om af te slaan. Je betaalt hiervoor €2,75 en dit bedrag is alleen af te rekenen door een contactloze betaling met je pinpas op het display van de ballenautomaat. Er is dus altijd een mogelijkheid om af te slaan, ook buiten openingstijden van de receptie van Golfbaan Hitland.

Optie 2: Ballenticket

€ 1,10 = 25 driving-range ballen
€ 2,20 = 50 driving-range ballen 

Met het ballenticket koop je een bonnetje bij de receptie, met daarop een code die je kunt invoeren op de ballenautomaat (alleen bruikbaar op de dag van aankoop). De ballentickets zijn te koop bij de receptie van Golfbaan Hitland (gedurende openingstijden).

Optie 3: Ballensleutel

Met de ballensleutel van Golfbaan Hitland krijg je meer ballen per tik dan de andere mogelijkheden. 1 tik = € 1,10 afschrijving, 2 tikken = € 2,20 afschrijving. De ballensleutel is aan te schaffen bij de receptie van Golfbaan Hitland (gedurende openingstijden), en je betaalt € 5,- borg voor de ballensleutel. Je kunt op de ballensleutel een bedrag naar keuze opwaarderen, met een minimaal aankoopbedrag van €10,-. Daarnaast is er keuze uit drie pakketten:

Pakket 1    € 10,-
Pakket 2    € 25,- (5% korting)
Pakket 3    € 50,- (10% korting)