Renovatiewerkzaamheden driving-range gestart

Renovatiewerkzaamheden driving-range gestart

2 april 2020

Op dinsdag 31 maart zijn de werkzaamheden aan de driving-range gestart, met als eerste het frezen van een oppervlakte van 4.600 m2. De komende dagen wordt 600 m3 grond geleverd om de slechte delen (voormalig gedempte sloot) aan te vullen. In totaal wordt 650 m1 drainage aangelegd om het regenwater in de toekomst beter af te voeren. Om het geheel weer (hopelijk) snel te kunnen gebruiken, hebben wij gekozen voor het leggen van graszoden. Meer informatie lees je op de website van Golfbaan Hitland.

Updates & Livestream

Aangezien jullie de werkzaamheden momenteel niet zelf kunnen aanschouwen, neemt Golfbaan Hitland jullie in fases mee in de vordering van de renovatiewerkzaamheden. Bijvoorbeeld door onze nieuws-updates op de website, maar ook via iets nieuws...

NIEUW: Kijk wekelijks mee met de Livestream video op de Facebookpagina van Golfbaan Hitland waarin de collega's van de golfbaan je meenemen naar de locaties waar werkzaamheden worden uitgevoerd. De video van de werkzaamheden op de driving-range is terug te kijken via deze link.

Foto's: Han Hordijk