Nieuwe tarieven ballenautomaat driving-range

Nieuwe tarieven ballenautomaat driving-range

20 februari 2019

De nieuwe tarieven voor de nieuwe ballenautomaat op de driving-range zijn bekend.

Per 1 november 2018 vind je twee ballenautomaten op de driving-range van Golfbaan Hitland. Graag vertellen wij je meer over de mogelijkheden om af te slaan per 1 november, waarbij je kunt kiezen uit drie opties.

Optie 1: Contactloos betalen

Met “contactloos” betalen krijg je een mandje met 50 driving-range ballen om af te slaan. Je betaalt hiervoor €2,50 en dit bedrag is alleen af te rekenen door een contactloze betaling met je pinpas op het display van de ballenautomaat. Er is dus altijd een mogelijkheid om af te slaan, ook buiten openingstijden van de receptie van Golfbaan Hitland.

Optie 2: Ballenticket

Met het ballenticket koop je een bonnetje bij de receptie, met daarop een code die je kunt invoeren op de ballenautomaat. Er zijn twee mogelijkheden bij de aanschaf: voor € 1,- krijg je 25 golfballen en voor € 2,- krijg je 50 golfballen.

Let op: het bonnetje kan alléén gebruikt worden op de dag van aankoop, na deze dag verliest het bonnetje + de code zijn geldigheid. De ballentickets zijn te koop bij de receptie van Golfbaan Hitland.

Optie 3: Ballensleutel

Met de nieuwe ballensleutel van Golfbaan Hitland krijg je meer ballen per tik dan de andere mogelijkheden. Voor 1 tik (€ 1,-) krijg je 25 golfballen, voor 2 tikken (€ 2,-) 50 golfballen en voor 3 tikken (€ 3,-) 75 golfballen. De gele ballensleutel is aan te schaffen bij de receptie van Golfbaan Hitland, en je betaalt € 5,- borg voor de gele ballensleutel. Je kunt op de ballensleutel een bedrag naar keuze opwaarderen, met een minimaal aankoopbedrag van €10,-. Daarnaast is het mogelijk om een pakket op de ballensleutel te laten zetten. De korting is in de vorm van extra golfballen per ballensleutel. Er is keuze uit drie pakketten:

  1. Pakket 1    € 10,-
  2. Pakket 2    € 25,- (5% korting)
  3. Pakket 3    € 50,- (10% korting)

Heb je nog een groene "oude ballensleutel"? Bekijk hier de mogelijkheden.

Overzicht betaalmogelijkheden ballenautomaat

 Aantal golfballenBedragVerkooppunt
Contactloos betalen50€ 2,50Betaling op display ballenautomaat
Ballenticket1 tik = 25
2 tikken = 50
1 tik = € 1,-
2 tikken = € 2,-
Receptie Golfbaan Hitland
Ballensleutel1 tik = 25
2 tikken = 50
3 tikken = 75
1 tik = € 1,-
2 tikken = € 2,-
3 tikken = € 3,-
Receptie Golfbaan Hitland